Monique Pirée

Architectuur en gebouwen, als kind was ik er al gek op. Het was dan ook geen moeilijke keuze om voor het vak makelaar/taxateur te kiezen. Het is een veelzijdig vak omdat elke woning steeds weer anders is. Ook spreekt het mij aan om veel contact met klanten te hebben en altijd creatief bezig zijn om dat ene "unieke" object eruit te laten springen. Met zorg en aandacht maak ik taxatierapporten zodat klanten een volgende stap kunnen nemen op woongebied.


In 1999 ben ik begonnen als assistent makelaar bij een makelaars kantoor in Bussum en na heel wat jaren vaste dienst heb ik in 2011 besloten om als freelance makelaar/taxateur aan de slag te gaan.


Doordat ik al meer dan 20 jaar ervaring in het Gooi heb, ken ik de markt als geen ander. Daarbij ben ik opgeleid tot erkend makelaar en taxateur. Deze combinatie zorgt ervoor dat je bij mij altijd mag rekenen op een juiste taxatie van je huis. Een taxatie die goed onderbouwd is! Heb je een huis in het Gooi dat getaxeerd moet worden? Neem contact op, dan plan ik snel een afspraak met je in, zodat je snel duidelijkheid hebt over de kosten van de taxatie en de waarde van je huis.

Makelaar voor aan- en verkoop van je woning?

Ook dat kan ik voor je verzorgen. Graag geef ik je advies over het “verkoop klaar” maken van je woning. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Klik hier om het contactformulier te openen

KVK: 54673291

BTW: NL001942437B62

Privacyverklaring